Manifest pentru salvarea Romaniei

România se află de ani de zile într-o criză profundă, iar acum avem nevoie de o schimbare radicală și decisivă. Această transformare necesită o abordare rațională și bine planificată, dar fermă. Este esențial să înțelegem că această ruptură este total incompatibilă cu opozițiile controlate de serviciile secrete sau cu partidele de conveniență, care oferă doar critici simptomatice, dar refuză să se confrunte cu realitatea și să atace cauza profundă a problemelor noastre: colonizarea “legalistă” a României nu reprezintă soluția, ci este, de fapt, problema în sine!

Nu ne aflăm în fața unei simple opțiuni politice, ci în fața ultimei bătălii în sprijinul continuității țării și poporului! Având o abordare conservatoare, suntem hotărâți să ne angajăm într-o luptă decisivă pentru a reda sens Națiunii, Suveranității, Acțiunii Politice, Libertăților Individuale și pentru a instaura o Democrație Autentică. Propunem tuturor românilor să se reunească alături de noi, indiferent de convingerile politice și religioase, precum și de originile etnice sau sociale, pentru a reda României Puterea, Libertatea, Demnitatea și Unitatea în fața acestei etape istorice decisivă!

Această Reconciliere Națională în jurul valorilor organice presupune, în primul rând, să redefinim în profunzime strategia de țară, să afirmăm o poziție independentă și demnă în cadrul Uniunii Europene, să protejăm interesele și aspirațiile poporului român în cadrul U.E. și să denunțăm toate emanațile nocive ale acestui vehicul morbid condus în prezent de SUA.

Pentru obținerea obiectivului de Reconciliere Națională este necesar să părăsim NATO, OMS și să scoatem aparatul statal, Justiția, Economia, Serviciile Publice și Mass-Media din stăpânirea rețelelor transnaționale, care ne vor anihilați în imensitatea globalismului transumanist.

Aducem în prim-plan o serie de reforme politice, instituționale, economice, monetare, sociale, militare, diplomatice, culturale și etice, care se diferențiază fundamental de programele tuturor celorlalți “candidați” catapultați în România de oculta financiară globală. Ne opunem discursurilor demagogice, angajându-ne să protejăm viitorul copiilor noștri și să promovăm o Românie puternică și suverană.

Pilonii și Programul PPR vorbesc pentru noi fiecărui român într-o manieră în care nimeni nu a avut vreodată curajul să angajeze dialogul social. Fiecare propunere pe care o aducem în fața electoratului reprezintă angajamentul nostru hotărât și asumat, oferind răspunsul la tot ceea a fost interzis românilor în ultimele trei decenii, rezumat într-o formulă pentru care ne-am angajat în luptă: Eliberarea țării de sub jugul străin, Renașterea României și redobândirea Suveranității totale!