Priorități

Dragi români,

Niciodată în ultimii 33 de ani nu a mai existat o discrepanță atât de mare între acțiunea vectorilor politici și nevoile românilor.

Niciodată nu am mai văzut atâta grabă pentru a înstraina și ultimele resurse sau companii cu capital de stat.

Niciodată nu am mai văzut atâtea proiecte de lege care ne limitează drepturile și libertățile, care ne subjugă și ne supun unui control total prin supravegherea digitală.

Niciodată nu a existat o presă atât de aservită care sa blocheze accesul la informațiile vitale pentru români, acoperindu-le cu subiecte derizorii sau acțiuni de manipulare prin operațiuni psihologice.

Mai mult ca oricând, acum este nevoie de implicarea noastră, a tuturor, pentru salvarea țării, aflată sub asediu globalist, adusă în acest punct de marionetele care s-au perindat la conducerea statului în ultimii 33 de ani și care au uitat că au fost aleși pentru a reprezenta interesele poporului român.

Partidul PPR- Patrioții Poporului Român își propune să vină cu acțiuni și măsuri concrete pentru reclădirea unui stat prosper și echitabil și pentru recâștigarea demnității și suveranității, iar acest lucru se poate întâmpla doar ieșind din acele mecanisme europene care ne subordonează identitatea națională unor interese corporatiste.

Propunem tuturor românilor să se reunească alături de noi, indiferent de convingerile politice și religioase, precum și de originile etnice sau sociale, pentru a reda României Puterea, Libertatea, Demnitatea și Unitatea în fața acestei etape istorice decisivă!

E momentul să ne implicăm pentru a stopa declinul societății actuale și de a reconstrui o Românie puternică și capabilă să facă față tendințelor de globalizare.

În acest sens propun următoarele acțiuni: