România nu se va transforma in ghetou! Nu vom acceptă migranți!

Parlamentul European a adoptat săptămâna trecută Pactul Migraţiei şi Azilului, care include cote obligatorii de refugiați pentru statele membre ale Uniunii Europene, sau o plata unei amenzi de circa 20.000 de euro pentru fiecare migrant refuzat.

 

Niciunul dintre cei 33 de europarlamentari români nu a votat împotriva acestor legi, majoritatea au votat pentru ca România să fie obligată să primească migranți, iar o mică parte nu au votat. Prin urmare, cei 33 de europarlamentari români se împart în două categorii: trădători și lași. 

 

Scopul acestui pachet legislativ nu este salvarea refugiaților, ci distrugerea Europei prin importarea unui milion de migranţi în fiecare an, modificarea fundamentului cultural al continentului, pierderea identității naționale, reprimarea creştinismului și suprimarea valorilor tradiţionale europene printr-o migrație provocată și controlată.

 

România a pierdut de la aderarea la Uniunea Europeană între 5 și 7 milioane de români activi pentru care nu ne este îngăduit să facem programe de aducere acasă. De ce? Pentru că statele Uniunii Europene nu își permit să piardă această forță de muncă bine calificată și ieftină care nu poate vreodată să fie înlocuită de “migranții lui Merkel”, majoritatea asistați social.

Vă întrebați de ce majoritatea refugiaților din Siria, Afghanistan, Irak sau nordul Africii sunt bărbați? 

De ce România care nu a avut niciodată colonii, ci este ea o colonie a vestului acum, este forțată să accepte refugiați fie din coloniile africane ale statelor europene, fie zonele destabilizate în ultimii 30 de ani de garantul securității globale, SUA?

Nu vrem ca România să devină un ghetou la fel ca Europa occidentală, nu vrem criminalitate crescută, nu vrem diluare etnică, nu vrem cartiere în care nici poliția nu are curaj să intre și nu avem de ce să plătim amenzi pentru a evita aceste situații.

 

Niciunul din cei 33 de europarlamentari români nu reprezintă interesele poporului și nu trebuie votați și plătiți din banii românilor.

 

Nu vom accepta metisarea Neamului românesc!

 

Deputat Mihai Lasca, reprezentant al partidului PPR – Patrioții Poporului Român