USR – dușmanul României

Stimați colegi,

Vreau să semnalez o intervenție gravă a politicului în justiție, făcută de președintele USR – Cătălin Drulă, prin scrisoarea trimisă președintei Comisiei Europene în care solicită acestei instituții să intervină într-o anchetă în desfășurare a procurorilor DNA, în care sunt anchetați doi membri USR și foști miniștri ai sănătății, respectiv Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

Ancheta nu doar că trebuie să continue, dar ea trebuie să se și extindă până la Comisia Europeană, cea care a semnat, în numele statelor membre, contracte în valoare de 71 miliarde de euro pentru 4.6 miliarde de doze la o populație totală a Uniunii Europene de 450 milioane.

Ca o ironie a sorții, chiar Ursula von der Leyen trebuie anchetată, iar domnul Drulă trebuia să trimită o scrisoare către doamna Kovesi, la parchetul european, nu să intervină în justiția română.

Ați constrâns românii să se vaccineze, ați făcut praf sistemul sanitar sub conducerea marionetelor voastre și acum aveți tupeul să faceți apel la șefa găștii de jefuitori în achiziția de vaccinuri să intervină și să intimideze procurorul. USR trebuie să dispară din viața politică românească.

Deputat Mihai Lasca,

Partidul PPR – Patriotii Poporului Român