2024 trebuie să aparțină patrioților!

Dragi români,

Mai mult ca oricând, acum este nevoie de implicarea noastră, a tuturor, pentru salvarea țării, aflată sub asediu globalist, adusă în acest punct de marionetele care s-au perindat la conducerea statului în ultimii 33 de ani și care au uitat că au fost aleși pentru a reprezenta interesele poporului român.

Partidul PPR – Patrioții Poporului Român își propune să vină cu acțiuni și măsuri concrete pentru reclădirea unui stat prosper și echitabil și pentru recâștigarea demnității și suveranității, iar acest lucru se poate întâmpla doar ieșind din acele mecanisme europene care ne subordonează identitatea națională unor interese corporatiste.

Propunem tuturor românilor să se reunească alături de noi, indiferent de convingerile politice și religioase, precum și de originile etnice sau sociale, pentru a reda României Puterea, Libertatea, Demnitatea și Unitatea în fața acestei etape istorice decisivă.

E momentul să ne implicăm pentru a stopa declinul societății actuale și pentru a reconstrui o Românie puternică și capabilă să facă față tendințelor de globalizare.

Revitalizarea sistemului sanitar, ieșirea din robia Big-Pharma-OMS și respingerea oricărei tentative de impunere a vaccinării obligatorii prin lege sau prin presiuni sociale și economice.

Reconstrucția sistemului de învățământ din România, punând în centrul său valori tradiționale și eliminând influența ideologiilor nocive precum ideologia de gen.

Reînvierea și consolidarea școlilor profesionale, stabilind parteneriate strânse cu mediul privat pentru a asigura o educație practică și relevantă pentru piața muncii.

Creșterea natalității prin măsuri de ocrotire ale familiei.

Scoaterea Justiției de sub influența diverselor entități private sau instituționale, precum politicul, serviciile de informații, ONG-urile și respectarea si protejarea Constituției României, consolidându-i supremația în toate acțiunile noastre.

Guvernarea țării în interesul economiei românești, revigorarea și dezvoltarea sectoarelor economice de bază: energie, materii prime, agricultură.

Rezilierea de urgență a contractelor fraduloase prin care ne-am pierdut independența energetică și interzicerea înstrăinării companiilor cu capital de stat sau regiilor autonome.

Protejarea de urgență a pădurilor din România și interzicerea exportului de material lemnos brut.

Asigurarea independenței alimentare prin înființarea unui program național de agricultură care să sprijine activ producătorii români și crescătorii de animale, dar și rețelele de distribuție și lanțurile de desfacere autohtone.

Întărirea armatei române și somarea trupelor străine să părăsească teritoriul țării.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care România trebuie să aparțină Patrioților!

Deputat Mihai Lasca, reprezentant al partidului PPR – Patrioții Poporului Român