Partidul PPR a decis să meargă pe cont propriu în alegeri

Partidul PPR

11 septembrie 2024

Partidul PPR (Patrioții Poporului Român) anunță că a decis să participe singur în alegerile parlamentare și prezidențiale. 

Această decizie reflectă încrederea noastră deplină în echipa PPR și în capacitatea noastră de a reprezenta o alternativă reală în zona de suveranism.

Încă de la acceptarea invitației de a participa la ceea ce trebuia să fie întâlnirea „polului suveranist” am precizat că, deși suntem sceptici în fața acestui demers, vom participa în semn de respect în față de electoratul care își dorește unificarea forțelor politice naționaliste.

Am decis să continuăm pe cont propriu, evitând orice suspiciune de oportunism politic și respingând orice posibilitate de a candida pe listele altor partide.

Partidul PPR are cel mai bun candidat la alegerile prezidențiale, pe doctorul Răzvan Constantinescu și cea mai puternică listă de candidați la alegerile parlamentare, pe care o vom anunța în data de 25 septembrie, în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Palatul Parlamentului.

Așa cum am spus-o mereu, partidul PPR nu practică un „suveranism de conveniență” și își dorește să fie mult mai mult decât o forță politică, își dorește să fie o mișcare de trezire a conștiinței poporului român. E momentul să realizăm că nu ne aflăm în fața unei simple opțiuni politice, ci în fața ultimei bătălii în sprijinul continuității țării și a poporului român.

Avem nevoie de o schimbare radicală și decisivă, total incompatibilă cu „opozițiile” controlate de serviciile secrete sau cu partidele de conveniență, care oferă doar critici simptomatice, dar refuză să se confrunte cu realitatea și să atace cauza profundă a problemelor noastre: colonizarea  României.

Continuăm strângerea de semnături pentru depunerea candidaturilor și promitem să nu facem nici un compromis în atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus încă de la bun început: protejarea intereselor și aspirațiilor românilor și stoparea jefuirii României în numele intereselor globaliste.